Det har hänt grejer här på kontoret. De senaste veckorna har vi alla jobbat hemifrån eftersom att det skett bygge inne på kontoret. Det har varit en firma som sysslar med golvbeläggning örebro här och de har bytt ut hela vårt gamla slitna golv till ett nytt och fräscht golv. Det känns som att vi har ett helt nytt kontor nu och det är såklart väldigt kul! Det känns fantastiskt att äntligen ha fått det gjort. Det nya golvet är ett trägolv i en ljusare färg vilket gör att hela kontoret känns mer ljust och fräscht och det höjer verkligen stämningen här inne. Arbetsglädjen på kontoret har blivit högre och det är roligare att vistas här när det är rent och snyggt och ljust och fräscht!

Det nya golvet är ett så kallat designgolv och det stämmer att vi har lagt ut en rejäl slant på det. Men samtidigt så är det väldigt kul och roligt att det har blivit av. Nu är det äntligen på plats och vi har verkligen njutit när vi har flyttat tillbaka in på kontoret och fått ta del av det här nya och härliga golvet som vi har fått.

Det ska sägas att det gick väldigt fort. Man kan ju tänka sig att det tar längre tid när ett nytt golv ska läggas över en yta som är så stor som den vi har men firman som gjorde jobbet arbetade snabbt och effektivt och det gick väldigt snabbt.

Vi kommer att fira detta med en liten nyöppningsfest där alla anställda är inbjudna och förhoppningen är att ha en trevlig kväll och fira dels vårt nya och fina golv men också alla de fina resultat som vi har gjort under året. Det har verkligen gått bra och fort framåt med allt och det är väldigt kul att vi fått ihop ett bra team som har pushat varandra till nya höjder.