Det känns fantastiskt att kunna skriva denna nyhet. Det har varit på gång länge men nu har vi äntligen fått klartecken till en flytt till nya och fräscha lokaler. Vi kommer att flytta in i nya lokaler med större ytor och dessa lokaler kommer verkligen att passa vår verksamhet mycket bättre än de nuvarande. Vi hoppas att vi i samband med denna flytt kommer att få ett lyft och att alla kommer att känna att det är väldigt skönt att få sitta i lokaler som bättre passar vår verksamhet.

Att byta miljö är viktigt och det är något som kan få människor att känna att det är roligt och utmanande och det är ju precis det som vi vill att alla i vårt härliga team ska känna!

Nu har vi ett stort projekt framför oss eftersom att det är mycket som ska flyttas till våra nya lokaler men som tur är så har vi fått tag i ett företag som jobbar med flyttstädning Västerås som ska hjälpa oss att städa ur allt ur våra gamla lokaler. Att städa ur ordentligt är något som är väldigt viktigt när man flyttar och det är också därför som vi har anlitat detta företag – nämligen för att få hjälp med detta så att vi lämnar en ordentligt städad lokal efter oss.

När man skaffar nya lokaler så behöver man förstås inreda dessa och för att göra detta har vi tagit hjälp av en professionell inredare som heter Gina Andersson som ska se till att vi får en modern och härlig inredning. Hon kommer att designa allt från färgsättning och stil till att välja ut vilka möbler och lampor som vi ska ha på våra respektive kontor. Det kommer bli härligt att se det färdiga resultatet!

Fortsätt följa oss här på bloggen, för vi kommer att uppdatera mer om de nya lokalerna framöver!