Det var ett tag sedan vi uppdaterade bloggen men snart kommer vi att uppdatera både bloggen och hela hemsidans layout och bjuda på mer material från Brightstar. En sak som vi ska göra är att anlita en professionell fotograf och ta bilder på oss alla som ligger bakom konceptet Brightstar. Vi har kontakt med en proffsig fotograf och ska bara synka våra kalendrar så att det passar bra för alla innan vi bokar in en fotosession.

Vi hittade den fotograf vi ska anlita via att söka på internet efter en bra fotograf köping och vi fick upp lite olika alternativ. Efter att ha kollat referenser var det en fotograf som verkligen stack ut och detta gjorde att vi valde att kontakta henne.

Att hyra in en fotograf och ta profilbilder är något som man inte gör särskilt ofta så det är viktigt att det blir rätt och riktigt utfört och därför har vi valt att lägga lite extra krut på detta. Hemsidan är ju verkligen det som ger en chansen att ge ett bra första intryck eftersom det oftast är dit potentiellt nya kunder surfar in och att då presentera sig snyggt med bilder på alla deltagare ger givetvis ett bättre första intryck. Så går tankegångarna bakom vår satsning.

Något annat som vi har på gång är att vi ska satsa mer på att marknadsföra oss nu under hösten. Det är ju digitalt som folk hänger numera så vi kommer att lägga mycket tid och energi på att marknadsföra oss på nätet. Det kommer att handla om Google-annonsering, att steppa upp vårt SEO-game och att synas i sociala medier. Vi har många bollar i luften och många spännande idéer så det kommer att hända mycket hos oss framöver.

Fortsätt att följa bloggen och framöver också följa oss på sociala medier så får ni mer information om vår resa där vi siktar uppåt och framåt.