En gnista av nytt, en blick mot framtiden, och en skvätt av innovation har alltid präglat vår verksamhet här på Brightstar-2020. Vi har aldrig frågat oss ”Varför?”, istället har vårt mantra alltid varit ”Varför inte?”. Och det var precis denna ande av förnyelse och upptäckande som ledde oss till vårt senaste projekt – att skapa en uteplats som inte bara fungerar som en fristad för våra medarbetare utan också som en plats som ger möjlighet till nya idéer och samarbete.

Nu är ju skapandet av en uteplats inte bara att ställa ut några möbler och hoppas på det bästa – nej, nej, det kräver mycket mer än så. Ett ordentligt markarbete är grundläggande för att säkerställa att platsen blir så perfekt som möjligt. Det var här vi kände att vi behövde experter på området.

Efter att ha forskat och jämfört olika företag landade vårt val på X i Sverige AB, och mer exakt deras avdelning som sköter Markarbeten Strängnäs och omgivande områden. Vårt beslut baserades på deras omfattande erfarenhet, beprövade expertis, och imponerande portfolio av tidigare genomförda projekt.

Från första mötet med X i Sverige AB kände vi att vi hade gjort rätt val. Deras professionella team tog sig an vårt projekt med en entusiasm och expertis som vi sällan skådat. De förstod vikten av att vårt markarbete skulle vara av högsta kvalitet för att vi ska kunna bygga en uteplats som inte bara är vacker, utan som också kommer att stå emot tidens tand.

Arbetet har nu påbörjats, och varje dag ser vi hur vår framtida oas sakta tar form framför våra ögon. Det är en syn som fyller oss med glädje och förväntan! Vi ser fram emot de dagar av kreativa samtal, avkopplande pauser och glada sammankomster som väntar på vår nya uteplats. Så fort arbetet är klart kommer ni att få en inblick i det färdiga resultatet.

Att skapa något nytt är alltid en resa, och vi är otroligt glada att vi valde att gå denna väg tillsammans med X i Sverige AB och deras kompetenta team. För oss på Brightstar-2020 är detta början på något nytt och spännande – en plats där nya idéer kommer att gro och där vårt team kommer att finna ny energi under himlens öppna skärm.

Följ med oss på denna resa och stanna gärna för en kopp kaffe på vår uteplats när den står klar!