Vi på Brightstar jobbar med många samarbetspartners och letar hela tiden efter nya möjligheten till samarbete där situationer som är win-win skapas. Nu har vi hittat ytterligare ett sådant då alla våra befintliga kunder kommer att få erbjudanden om att köpa vissa produkter.

Detta erbjudande som vi tagit fram nu är att alla män kommer att erbjudas kamagra som är ett naturligt potenshöjande medel som många av våra manliga kunder säkerligen kommer att ha nytta av.

Vi jobbar ständigt för att förbättra oss och även underlätta än mer för våra kunder. Att man som kund hos oss ska få hjälp att prestera på alla fronter, inklusive i sängen, ser vi som en självklarhet. Det är detta som motiverar oss att stiga upp varje morgon och göra ett bra jobb med att ordna nya samarbeten och möjligheter för alla våra kunder.

I och med detta nya samarbete kommer alla våra befintliga kunder att få en rabattkod så att man kan köpa dessa produkter som ingår i samarbetet till ett billigare pris. Information om var man handlar och hur man handlar kommer alla våra kunder få i samma mail som de får sin rabattkod.

Rabattkoden är personlig och kan inte användas mer än en gång, så det går inte att kopiera upp den och dela med sig av den. Utan det är en rabatt per kod som gäller.

Något annat som är bra att känna till är att vi kommer att lansera fler samarbeten efter sommaren. Vi har mycket på gång just nu som kommer att bli klart efter semesterperioden, så det är verkligen något som ni som läsare och kunder har att ser fram emot.

Till sist vill vi passa på att önska er alla en härlig sommar och förhoppningsvis en underbar semester! Passa på att njuta av ledigheten och göra en massa roliga saker i det fina vädret.