Normalt sett brukar vi prata om seriösa saker här, men ibland är det viktigt att låta fantasin få flöda fritt. Idag har jag nämligen skrivit en berättelse, eller en liten novell om ni så vill.

Jag är en blyg person som inte är så bra på att skriva berättelser, men jag hoppas att ni kommer att gilla den här ändå.

Jag vaknade med ett ryck av att jag hörde ett oväsen ovanför mig. När jag tittade upp såg jag att ett träd hade rasat över mitt hus. Jag försökte få hjälp men internet var nere och jag hade ingen täckning på min telefon.

Jag önskade att jag kunde få tag på ett företag som ägnar sig åt maskinuthyrning stockholm så att jag kunde låna en motorsåg, men det verkade omöjligt. Plötsligt rasade ytterligare ett träd över mitt hus och jag insåg att huset skulle rasa ihop när som helst.

Jag flydde från huset och upptäckte att hela staden var översvämmad. Inte en människa syntes till. Jag började gråta och visste inte vad jag skulle göra.

Men plötsligt hörde jag ljudet av en motor närma sig och jag såg en båt närma sig. Det var en grupp räddningsarbetare som hade letat efter mig. De hade fått höra om mitt hus som rasat och kommit för att hjälpa mig.

Jag kunde inte tro min lycka och tacksamt hoppade jag ombord på båten med dem. Tillsammans åkte vi till ett skyddat område där jag fick bo tills min stad hade återhämtat sig från översvämningen.

Tack vare räddningsarbetarnas hjälp kunde jag övervinna min blyghet och ge mig ut i världen igen. Och jag lärde mig att man aldrig ska ge upp hoppet, för ibland dyker hjälp upp på de mest oväntade ställen.

Slutet gott, allting gott!

Berätta gärna vad ni tyckte om den här berättelsen och ifall ni vill läsa fler liknande i framtiden!