Hösten har kickat igång och vi har nyligen varit på en dag fylld med teambuilding. Bland annat besökte vi ett trevligt museum där de har byggt en stor modelljärnväg som löper genom alla rum. Kring denna järnväg har de byggt upp olika svenska städer och det var verkligen kul att se hur detaljrik och verklighetstrogen omgivningarna var. På järnvägen åkte en massa tåg och det var verkligen som att se den svenska tågtrafiken ur ett fågelperspektiv i realtid.

Därefter avnjöt vi en väldigt trevlig fika tillsammans på ett närliggande café där det bland annat serverades utsökta pannkakor och våfflor i spännande modeller. Bland annat fanns det många så kallade matvåfflor där man kunde få allt från kyckling till räkor på och det smakade ljuvligt. Det fanns också varianter som var rena efterrätter, bland annat en våffla fylld av glass och kakor samt pannkakor med amerikansk sirap och blåbärsglass. Vi behöver knappast tillägga att vi åt oss ordentligt mätta och belåtna på detta mysiga café och de glassfyllda våfflorna och pannkakorna smakade ljuvligt som efterrätt.

Därefter begav vi oss till mörkare rum där vi spelade något som kallas LaserTag tillsammans. Vi blev indelade i två lag och utrustades med västar och laserpistoler så att vi såg riktigt farliga ut. Sedan skulle vi bege oss in i mörkret och försöka skjuta på varandra innan motståndaren sköt sin laser först. Det var mycket spännande och matchen bjöd också på många skratt.

Sedan var det dags att avrunda dagen och det gjorde vi på en mycket trevlig restaurang nere i centrum där vi hade bokat bord sedan tidigare. Vi avnjöt en god grekisk middag och pratade om det vi hade upplevt tillsammans under dagen och det ska erkännas att ett och annat glas vin hjälpte till att skölja ned maten. Efter middagen var det officiella programmet till ända men många av oss fortsatte kvällen tillsammans ute i nattens vimmel.